Stressad, spänd eller svårt att sova?

Aroma touch massage - en lugnande och stress-reducerande behandling

2018 så gick jag en utbildning i Aroma Touch massage för att kunna pyssla om mina kunder lite extra.
En massage där jag inte fokuserar på ömma punkter eller problem, utan där jag med mjuka rörelser ger en skön taktil massage med härliga dofter.  Passar alla, även den som tycker att klassisk massage är för hård.
Låt dig slappna av, stressa ner och bara njut av en egen liten stund. 

Aroma touch är en härlig avslappnande och djupverkande intuitiv behandling med eteriska oljor. Behandlingen görs med mjuk massage och strykningar längs ryggens energimeridianer och vicerala punkter/organ på rygg och fötter.

AromaTouch har en god effekt på stressrelaterade sjukdomar, oro och nedstämdhet. De rena och väldoftande oljorna som används i behandlingen stimulerar kroppens egen läkningsförmåga, lindrar huvudvärk, ökar koncentration och närvaro, ger energi. Förbättrar sömn rygg- och nackbesvär, även kroniska och ökar cirkulationen i kroppen.

Oljorna masseras mjukt  över ryggraden och ryggmuskulatur med enkla sköna handtekniker, även zoner under fötterna behandlas,

AromaTouch innehåller fyra primära steg för att balansera det Autonoma nervsystemet:

Stärker immunförsvaret

Renar kroppen från gifter

Minskar inflammation

Minimerar stressfaktorerer i kroppens olika system

Dofterna från oljorna påverkar oss positivt via vårt luktsinne som har förbindelse med det limbiska systemet i hjärnan, där kreativitet och känslor av välmående påverkas.

De eteriska oljorna som används under behandlingen kommer från DoTerra essential oils
Efter behandlingen är det viktigt att du dricker vatten, ha gärna en lugn dag efteråt och ha i åtanke att massagen utförs även i längs med nacken och huvudet vilket kan lämna oljerester i håret.

Tid ca 60 min 
Kostnad 795:-