Njut av massage i hårbotten, nacken, ryggen och ansiktet..

Ayurvedisk huvud och Ansiktsmassage

Denna huvud- och ansiktsmassage är en uråldrig form av indisk oljemassage som är specialiserad för ansikte och huvud och som ger en mycket behaglig avslappning i hela kroppen. Dagens hektiska livsstil med ett överflöd av information via internet och andra kanaler gör vårt nervsystem överbelastat, ofta med stress och trötthet som följd.
Ansiktet är den del av kroppen vi ständigt visar för omgivningen och där våra känslor tydligast återspeglas. Ofta betraktas det som den vackraste delen av kroppen men vi håller också mycket spänningar där. Flera av våra sinnen är placerade där och bl a sker det mesta av vår kommunikation via ansiktet. Så ansiktet med dess sinnen och uttryck spelar en oerhört viktig roll i vårt liv.
I huvudet finns hjärnan, som är den största delen av centrala nervsystemet, och fyra andra sinnen; syn(ögon), lukt(näsa), hörsel(öron) och smak(mun).
Nacken och skuldrorna, som bär upp huvudet, är ofta områden där det finns spänningar och värk. Regelbunden massage av ansikte, huvud, nacke och skuldror slappnar av spända muskler och bjuder in sinnet till stillhet. Det förbättrar cirkulationen till och från huvudet vilket stimulerar naturlig hälsa och vitalitet. Behandlingen verkar effektivt för att minska spänningar i ansikte och huvud öka cirkulation och utrensning av slaggprodukter motverka huvudvärk och migrän stimulera hårtillväxt förbättra hyn samt motverka acne och rynkor förstärka våra sinnesförnimmelser (syn, hörsel, lukt och smak) reducera stress/överaktiv hjärna och verka avslappnande
 Obs! Här används mycket olja i håret. Ta med en mössa för att hålla huvudet varmt efter behandlingen. Boka med fördel när du har möjlighet att ta det lugnt efter utförd behandling..

Huvud och ansiktsmassage

Tid 60 min 

Kostnad 795:- 

Endast ansiktsmassage (lägg till dina andra behandlingar för lite extra lyx) 
Tid 30 min 
Kostnad 495:-