Recensioner från kunder

Under mina 15 år som Makeupartist har jag alltid älskat att gå till jobbet! 
Och det är ju allt tack vare mina kunder, de är världens bästa, och de gör jobbet så tacksamt och värdefullt, många gånger tänker jag att makeup är så ytligt, att jag vill jobba med något som ger mer värde, men så varje gång jag träffar mina kunder så inser jag ju att jag skapar ett värde till dem, och de till mig, vilket i sig måste betyda att vi tillsammans skapar en härligare tillvaro för oss alla. 

Från djupet av mitt hjärta vill jag säga Tack till alla er som någon gång bokat en tid hos mig och som hjälper mig att få jobba med min passion! 

Nöjda kunder

 

"Jag har gått hos Sandra sen 2017 för att få snygga singelfransar. Jag blir lika nöjd varje gång och hon gör så jag känner mig pigg varje gång jag vaknar på morgonen. Sandra är även en väldigt driven, duktig och framförallt en supertrevlig person vilket gör att det alltid är lika kul att komma till henne och fylla på fransarna! Rekommenderar henne starkt ifall man vill få fina fransar samt en trevlig pratstund med kloka ord och råd."
Fransförlängning

Felicia Berggren, Örnsköldsvik

"Sandra gav mig en fantastisk ayurvedisk massage. Hon fick mig att känna mig trygg & avslappnad. Rekommenderas!"
Ayurvedisk helkroppsmassage
Malin Olsson, 
Örnsköldsvik

"Jag är så himla nöjd med den digitala kursen, allt går så fort nu, framförallt ditt tips med Foundation, att utgå från mitten och utåt, då behövs ju inte ens hela ansiktet göras. Jag sminkar mig till och med när jag är hemma nu, tack vare dig, vilket jag inte gjorde tidigare då det tog för lång tid."
Digital makeupkurs

Lovisa Ingelsson, Råneå"Njuter varje sekund! Fantastiskt bemötande och resultat! Rekommenderar Sandra varmt!"
Lashlift
Sanna Moberg, Örnsköldsvik

 

"Tack Sandra för en mycket lärorik timme. Så många bra tips jag fick med mig genom din kurs. Och att man sedan fick anteckningar och länk till filmen var ju toppen, då kan man ju gå igenom  allt i lugn och ro, så många gånger man vill. Kan varmt rekomendera denna digitala makeupkurs med Sandra"
Digital makeupkurs

Anna Strecker, Allingsås


"Vilken härlig massage!! Rekommenderar den starkt! Hela mitt system är i harmoni. Känner mig så lugn och tillfreds. Sandra är inte bara härlig som person utan professionell och kunnig och har magiska händer. Tusen tack!"
Ayurvedisk helkroppsmassage

Anna Jois,
Stockholm