Sandra Sellin

Makeup Artist 


Min resa började 2009 när jag utbildade mig i Malmö på International Makeup Center och började därefter jobba som Makeup artist på Make Up Store. Några år senare, 2014 rättare sagt så startade jag eget och vidareutbildade mig. Numera är jag certifierad för fransförlängning, lashlift och browlift via Look by Linn, utbildad inom brudstyling och uppsättningar på Björn Axén, samt min specialité med Airbrush Makeup via Mariart Makeup School.

Så jag har en bred repertoar av kunskap.

Vägen hit har jag dock hittat allt eftersom, då jag drömde om att bli frisör men halkade in på Barn och Fritid. Detta följdes upp av arbete inom vård och omsorg, senare byggbranschen som plattsättare (men även undertaksmontör, mattläggare och inom fjärrvärme) innan jag hittade till min drömutbildning. Och resten, är som sagt historia.

Ingen har undgått pandemin vi levt i, och den har så klart även påverkat mig både privat och i företaget, men det har också sått ett frö från kunder som önskat att få stanna lite till och få ta det lugnt, att de trivts så bra i min miljö och behöver lite mer lugn och ro. Så 2021 valde jag att utbilda mig i Ayurvedisk huvud och Ansiktsmassage och i samma veva så plockade jag in Aroma Touch massage som jag utbildade mig inom 2018. En tjänst som inte är resultatinriktad som de andra tjänster jag erbjuder, utan som ger en härlig känsla av lugn, avslappning och lyx. Hösten 2022 så vidareutbildade jag mig på Axelssons i Stockholm med Ayurvedisk helkroppsmassage. 

Välkommen att boka tid hos mig , för konsultation, frans och brynfix eller kanske en massage.